Oliegebonden Zand [1 Kg]

Bestelnummer: BZ190119KG1
Vorige Artikel 5 van 9 Volgende
€ 8,50 (inclusief btw)
Bel ons wanneer u dit product wilt bestellen. Ons telefoonnummer is +31 [0]299 66 66 30

Olie-gebonden zand is een roodkleurige stevig materiaal. Deze soort is met name geschikt om laagsmeltende metalen in te gieten. Echter u kunt ook metalen met een hoog smeltpunt in oliegebonden zand gieten. Het verlies van zand na het gieten is bij deze soort dan wat hoger ten opzichte van Brusselse Aarde (ook bij ons verkrijgbaar).

U kunt met oliegebonden zand kleine, dunne reliëfvormige vormen maken. In de (engelstalige) instuctievideo is goed te zien hoe u oliegebonden zand gebruikt. Meer instructiefilmpjes zijn op Youtube te vinden wanneer u zoekt op "casting in oilsand", "Delftse Gietmethode" of "Delft Clay".

Belangrijk !

Onze winkel op de Zaanse Schans is beperkt geopend. Wilt u langskomen maak dan een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

Momenteel kopen wij GEEN tinnen producten in. Wij verwijzen u graag door naar https://www.tinverzamelaar.nl Hier krijgt u een goede en eerlijke prijs op basis van de kwaliteit van uw tinnen producten.

Voor het doen van reparaties en restauraties kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij bespreken dan met u of en zo ja op welke manier wij u van dienst kunnen zijn.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 0299 66 66 30 of vanuit het buitenland 0031 299 666630

WEBWINKELKEURWIDGET

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2021 Tingieterij Holland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel