Standaardlegering

Broodje Tin Standaardlegering | Ruim 100 Gram per Broodje

Bestelnummer: Z300918
Vorige Artikel 12 van 13 Volgende
€ 6,95 (inclusief btw)

Wij leveren blokjes Tin in onze standaardlegering van 98% Tin en 2% Antimoon. Deze legering gebruiken wij bij het maken van vrijwel al onze producten.

Ieder blokje weegt ruim 100 gram en wordt geleverd als broodje met 5 segmenten zodat u de blokjes eenvoudig kunt breken en smelten. De ideale temperatuur om te verwerken is 350 graden celsius.

Deze legering is door de toevoeging van antimoon gegarandeerd veilig voor dagelijks gebruik, niet giftig en hard genoeg om er (voedselveilige) producten van te kunnen maken.

In incidentele gevallen komt het voor dat wij broodjes moeten gieten om uw bestelling af te kunnen ronden. Wij laten u dit dan weten via email en geven dan gelijk een verwachtte verzenddatum op [uitzondering daargelaten kunnen we de blokjes binnen 2 werkdagen produceren]. Mocht dit voor u te lang duren dan kunt u uw order kosteloos annuleren en storten wij een eventuele (aan)betaling volledig terug, mits... de producten nog niet aan u zijn verzonden. In het laatste geval geldt het reguliere retourproces.

Specificatie Omschrijving
Barcode 1442381300918

Belangrijk !

Onze winkel op de Zaanse Schans is beperkt geopend. Wilt u langskomen maak dan een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

Momenteel kopen wij GEEN tinnen producten in. Wij verwijzen u graag door naar https://www.tinverzamelaar.nl Hier krijgt u een goede en eerlijke prijs op basis van de kwaliteit van uw tinnen producten.

Voor het doen van reparaties en restauraties kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij bespreken dan met u of en zo ja op welke manier wij u van dienst kunnen zijn.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 0299 66 66 30 of vanuit het buitenland 0031 299 666630

WEBWINKELKEURWIDGET

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2021 Tingieterij Holland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel