Onderhoud en Poetsen

Op deze pagina kunt u artikelen vinden om uw tinnen producten te onderhouden. Heeft u advies nodig stuur een Email of bel ons op. Dat kan 7 dagen per week tussen 10.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 0299 66 66 30.

Sorteer op
  • Fiorina Metaalpoets
    Fiorina Metaalpoets

    Fiorina Metaalpoets is een polijstpasta waar wij zelf al jarenlang mee werken. Gewoonweg omdat het de beste resultaten geeft.

    U gebruikt Fiorina voor het poetsen van Zilvertin cq gepolijst tin en niet voor andere varianten.

    € 8,50

Prijsweergave

Alle tarieven op deze website zijn inclusief 21% BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

Verzendkosten zijn afhankelijk van de door u te kiezen verzendopties en worden tijdens de bestelprocedure duidelijk weergegeven alvorens u uw bestelling heeft geplaatst.

Intracommunautaire levering is mogelijk indien uw bedrijf buiten Nederland gevestigd is en binnen de EU, en u beschikt over een geldig lokaal BTW Nummer.

Belangrijk !

Onze winkel op de Zaanse Schans is beperkt geopend. Wilt u langskomen maak dan een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

Momenteel kopen wij GEEN tinnen producten in. Wij verwijzen u graag door naar https://www.tinverzamelaar.nl Hier krijgt u een goede en eerlijke prijs op basis van de kwaliteit van uw tinnen producten.

Voor het doen van reparaties en restauraties kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij bespreken dan met u of en zo ja op welke manier wij u van dienst kunnen zijn.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 0299 66 66 30 of vanuit het buitenland 0031 299 666630

LET OP ZOMERVAKANTIE !!

Geachte klanten,

Gedurende de zomervakantie (t/m zondag 29 augustus) is ons bedrijf beperkt geopend en kunt u enkel en alleen telefonisch een bestelling plaatsen. Dit heeft te maken met afwijkende levertijden welke we graag met u afstemmen.

U kunt ons 7 dagen per week, 24 uur per dag bellen en een voicemail achterlaten. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug.

Ronald en Ingrid

Tingieterij Holland

WEBWINKELKEURWIDGET

© 2018 - 2022 Tingieterij Holland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel