Onze Producten

Bestel hier onze producten.

Let op

Veel van onze producten zijn maatwerk, en worden dan ook na bestelling geheel met de hand gemaakt. Wanneer dit het geval is vermelden wij altijd een gemiddelde productietijd. De uiteindelijke levertijd is afhankelijk van de opties welke bij maatwerk worden gekozen c.q. met u worden besproken.

Heeft u snel iets nodig en ziet u dat wij het artikel moeten maken ? Bel of mail ons dan even. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar gedurende onze openingstijden via telefoonnummers 0299 66 66 30 of 075 617 62 04.

Wegens verbouwing gesloten

Tingieterij Holland is gesloten vanaf donderdag 1 juli 2021.

Gedurende deze periode zijn wij wel telefonisch bereikbaar maar kunnen er geen bestellingen worden gedaan en/of reparaties worden verricht.

De ruimte waar onze tingieterij gevestigd is wordt door onze verhuurder gerestaureerd. Deze werkzaamheden nemen naar verwachting 4 weken in beslag.

Zodra wij weer gebruik kunnen maken van onze krachtstroominstallatie, ovens en werktafels geven wij onze webshop weer vrij. Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang stuur ons dan een Email of meld u aan voor onze nieuwsbrief.

WEBWINKELKEURWIDGET

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2021 Tingieterij Holland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel