Gietmallen Schaakset Slag bij Waterloo Frankrijk (32 mm stukken)

Bestelnummer: A709
Vorige Artikel 4 van 9 Volgende
€ 47,50 (inclusief btw)
Bel ons wanneer u dit product wilt bestellen. Ons telefoonnummer is +31 [0]299 66 66 30

Met deze gietvormen maakt u een complete set schaakstukken voor 1 kant van het Schaakbord. De schaakstukken beelden het Franse Leger uit onder leiding van Napoleon tijdens de Slag bij Waterloo.

Om het schaakspel compleet te maken kunt u set A710 bijbestellen welke het Engelse leger uitbeeld onder leiding van de Hertog van Wellington.

Met de bijgeleverde schilderinstructie in 2 varianten kunt beschilderen. U kunt vanzefsprekend ook uw eigen ontwerp gebruiken. Het schaakbord wordt bij deze set niet meegeleverd. U ontvangt enkel en alleen de gietmallen.

Deze set bevat 3 gietvormen waarmee u 1 complete kant van het schaakspel kunt gieten. 

Volgens opgave van de fabrikant heeft een ervaren gieter voor 1 set figuurtjes (1 kant van het schaakspel) 625 gram tin nodig (niet meegeleverd). Persoonlijk raden wijh u aan om minimaal 1 kilo tin per kant van het schaakspel te smelten/geruiken.

Specificatie Omschrijving
Hoogte 32 mm

Belangrijk !

Onze winkel op de Zaanse Schans is beperkt geopend. Wilt u langskomen maak dan een afspraak om teleurstelling te voorkomen.

Momenteel kopen wij GEEN tinnen producten in. Wij verwijzen u graag door naar https://www.tinverzamelaar.nl Hier krijgt u een goede en eerlijke prijs op basis van de kwaliteit van uw tinnen producten.

Voor het doen van reparaties en restauraties kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij bespreken dan met u of en zo ja op welke manier wij u van dienst kunnen zijn.

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar tussen 10.00 en 17.00 uur op telefoonnummer 0299 66 66 30 of vanuit het buitenland 0031 299 666630

WEBWINKELKEURWIDGET

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2018 - 2021 Tingieterij Holland | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel